Blog

Marcus blog

Tøjet er et vigtigt element for en konfirmand. Det er både vigtigt at se skarp ud på den store dag, samtidig med at tøjet skal passe til dig og din personlige stil. Der er mange muligheder at vælge imellem, så det gælder om at vælge det perfekte sæt for DIG. Læs med her og få inspiration til dit konfirmationstøj. 

Læs mere...

Julen er hjerternes fest, men for mange også gavernes. En højtid, der er fyldt med traditioner, og hvor gaverne alle dage har spillet en vigtig rolle. Af samme grund er det vigtigt at finde den rigtige gave, så man finder netop det, der bringer glæde og indfrier forventningerne hos modtageren.

Læs mere...

Efterår og vinter er sæson for ekstra varmt tøj. Der er ikke noget værre i denne tid, end når kulden bidder i ørerne, fingrene bliver stive af frost eller en genstridig halsbetændelse tvinger dig til at blive i sengen. Det kan hurtigt blive resultatet, hvis du ikke klæder dig ordentligt på, når temperaturen begynder at falde. Med sæsonens accessories er du godt klædt på til at modstå de faldende temperaturer. 

Læs mere...

Er du nogen sinde i tvivl om, hvilke farver der er de rigtige til dit outfit? Hvad enten det er accessories, tøj eller sko, kan det være svært at vælge, hvilke farver der er de rigtige til dig og passer bedst til situationen. Vi giver dig nogle tips til, hvorfor du skal vælge bestemte farver. Tips, der er værd at overveje næste gang, du vælger tøj til daten, jobsamtalen eller noget tredje.

Læs mere...

Elsker du at shoppe nyt tøj? Og at være sammen med vennerne i byen og tjekke alle de fede nye styles. En hel dag med shopping kan være helt fantastisk.

Det kræver dog, at den bliver planlagt ordentligt, ellers kan det hurtigt blive en frustrerende oplevelse. Vi har lavet en guide, der sikrer, at du får forberedt dig ordentligt, inden du tager ud og shopper med vennerne. Læs den inden du tager afsted på shopping. 

Læs mere...

Hvis du skal på sommerferie - hvad enten turen går til sydens sol eller en campingplads i Danmark - så er det en god idé at forberede sig i god tid, så man er sikker på at få pakket tøj, der passer til ferien.

Marcus hjælper dig med at få pakket kufferten med det perfekte tøj til din sommerferie. Læs med her og bliv klar til ferie.

Læs mere...

En festival er en fed oplevelse - flere dages fest med vennerne, god musik og (forhåbentligt) lækkert sommervejr. For at få det bedste ud af oplevelsen er det afgørende at du være velforberedt. Uforudsete situationer kan nemt opstå, og vejret kan pludselig skifte.

Derfor skal du tænke dig om en ekstra gang, inden du pakker. Vi giver dig en overskuelig pakkeliste med de ting, du får brug for, når du er afsted på festival.

Læs mere...

Vi har alle været der. Pludselig står man for første gang alene med vaskemaskinen og en fyldt vasketøjskurv. Hvad enten du blot er alene hjemme, kæresten er taget på ferie uden dig, eller du lige er flyttet hjemmefra, er du nu for første gang nødt til at klare tøjvasken selv. Så hvad gør du nu?

Heldigvis er det slet ikke så svært, som det kan se ud. Hvis du blot kender den grundlæggende teori bag en succesfuld tøjvask, så er du godt kørende. Læs vores guide og kom godt i gang...

Læs mere...

En irriterende og genstridig plet kan hurtigt gøre dit tøj ubrugeligt, og i så fald er der ikke andet at gøre end at smide tøjet ud. Eller er der? Hvor diverse gængse vaskemidler og vaskeprogrammer må give fortabt, findes der heldigvis husråd og kemikalier, der tager over.

Med de rette ingredienser og den korrekte blanding er det faktisk ikke så svært at lave din egen pletfjerner, der effektivt fjerner både skjolder og pletter på dit tøj, så det bliver så godt som nyt. For det er da irriterende at skulle kassere sit tøj efter kun få ganges brug pga. en lille plet! Læs med her og få 3 bud på effektive og simple metoder til pletfjerning, som alle kan anvende.

Læs mere...

Konfirmationen er en stor dag for de unge mennesker og deres familier. Sådan har det været gennem mange år. I dag er konfirmationen en festlig dag, hvor man fejrer, at de unge er på vej ind i de voksnes rækker. Før i tiden havde dagen en mere højtidelig og samfundsmæssig betydning. Denne udvikling har sat sit præg på alt omkring selve dagen.

Vi tager et tilbageblik på, hvordan konfirmationen har udviklet sig gennem tiden både i forhold til betydningen af og traditionerne omkring dagen.

Læs mere...

Det kan være svært at vælge rigtigt, når du skal købe dit første jakkesæt. At få valgt den rigtige størrelse og korrekte pasform kan være svært, når der er tale om en stil, man aldrig har prøvet før. Og at få valgt et jakkesæt, der også matcher din personlige stil, kan virke som en helt umulig opgave.

Heldigvis hjælper Marcus dig godt på vej, så du ikke står på helt bar bund, når du skal finde dit første jakkesæt. Vi giver dig også et indblik i de uskrevne regler omkring jakkesæt, så du ikke træder forkert den første gang. 

Læs mere...

Det kan være både besværligt og kedeligt at stryge skjorter. Som regel er det en opgave, der bare skal overståes - især hvis man først kommer i gang i sidste øjeblik. Det behøver dog slet ikke at være så svært, og kan sagtens gøres hurtigt uden at resultatet bliver sjusket.

Hvis du kender de rigtige teknikker, inden du går i gang, så er du snart færdig og klar til at komme ud af døren i din nystrøgne skjorte.

Læs mere...

Er du træt af, at dine yndlingsjeans alt for hurtigt bliver slidt, og vil du gerne gøre, hvad du kan for at passe på dine jeans, så de holder længst muligt? Vask af jeans, er noget af det, der slider dem allermest, og derfor er det vigtigt, at du behandler dem korrekt både før, under og efter vask.

Læs vores vaskeguide og få gode råd til korrekt vask af jeans.

Læs mere...

Kender du det - man har et par gamle jeans, som bare ikke kan skiftes ud, fordi det er umuligt at finde et par, der sidder lige så godt? At finde de rigtige jeans kan være svært. For hvad skal man kigge efter for at finde det perfekte match?

Læs vores guide og få hjælp til at finde den type jeans, der passer perfekt til din krop og stil.

Læs mere...

Er du inviteret til fest, men er du i tvivl om, hvad du skal tage på? Der er flere ting, du kan overveje, når du skal finde det rigtige festtøj.

Læs med her og få Marcus' guide til 3 ting, der kan hjælpe dig godt på vej til fest.

Læs mere...

Efteråret er over os, og hos Marcus får du alt, hvad du skal bruge til din efterårsgarderobe.

Vi giver dig her de 5 vigtigste tendenser i dette års efterårsmode, så du kan få et overblik over sæsonens trends, og blive klædt på til et stilfuldt efterår.

Læs mere...

Accessories kan gøre meget for dit look og din personlige stil. Hvis du har øje for detaljen, så kan du komme langt. Du kan både tilføje nye effekter til dit look eller opdatere dine styles.

Læs med her og få inspiration...

Læs mere...

Vi er vilde med sommermoden for 2016! Der er masser af fede styles til din sommergarderobe, og sæsonens trends giver masser af plads til kreativitet og personlig stil. Du finder som altid et stort udvalg af styles matchende den seneste mode i din lokale Marcus butik… 

Læs med her omkring sæsonens vigtigste tendenser til en moderigtig sommer.

Læs mere...